NdwU3YbgD6A
Scroll

Our line-up

2manydjs DJ set

In de film die er over ze werd gemaakt, kregen ze het beste compliment dat er bestaat. Niemand wilde na ze draaien, want ze hadden altijd de tent al afgebroken. De broertjes Dewaele zijn sinds jaar en dag meesters op de dansvloer. Ze kunnen alles mixen en doen dat dan ook.

yxuqzr0d884

Agoria

Oprichter van het InFin&-label, producer, componist, dj, de Fransman Agoria doet het allemaal. Vorig jaar verblijdde hij de wereld met zijn uiterst succesvolle Innervisions EP Scala.

YkkVIwbJgH4

Andres Campo

Met meer dan 15 jaar ervaring achter de knoppen en een residency in het legendarische Club Florida 135 brengt Andres Campo zijn zwoele Spaanse techno inmiddels ver buiten zijn landsgrenzen.

dcjfjKhuZJY

Dusky

Het Londense duo Dusky produceert sinds 2011 vrolijke, melodieuze en onweerstaanbare house. Met tracks als “Careless” en “Skin Deep” transformeren barhangers spontaan in enthousiaste dansers.

voecnaZhusI

Gary Beck

Zoek Gary Beck en de algoritmes raden je ook Dave Clarke, Surgeon, James Ruskin en Speedy J aan. Allemaal van die types met een paginadik techno-cv. De Schot is zo thuis op de Nederlandse podia dat hij meer gezichten herkent dan de ervaren portier.

Ffd_YSaBHIg

Ici Sans Merci

Officieel Nederlands, maar in de praktijk is Ici Sans Merci van de wereld. Met zomers in Ibiza en weekenden in wereldsteden, dat is waar hard werken en elektronische muziek van topkwaliteit toe leidt.

-ytjY_3ClL8

Justin Timmers

De energie die in de techno van Justin Timmers zit dateert uit de periode dat hij begon met muziek maken. De lol van die destijds zestienjarige is hij nu bijna tien jaar later nog steeds niet kwijt. Donkere, melodische techno met het grote gebaar.

2lrbjvibNik

Noneof theabove

Noneoftheabove zijn van die ambassadeurs zoals Rotjeknor ze graag ziet. De twee Rotterdammers houden hun acid gruizig en hun techno hard. Precies het no nonsense beukwerk dat bij de havenstad hoort. En waar we daarbuiten van genieten.

F-gE7Xsm2NI

Slam

DJ’s met grijze haren en niet voor niks, na wat hebben ze meegemaakt en gedaan sinds 1988. Slam heeft zichzelf al meerdere keren heruitgevonden en de twee Schotten zitten ook nog achter het legendarische Soma-label waar ook Daft Punk en The Black Dog muziek uitbrachten. Ondertussen leggen ze nog ieder weekend de zweep over de dansvloer.

XGYIQuWTgaI

Tini Gessler

Nieuwkomer Tini Gessler heeft zich met haar elegante deep/tech house razendsnel ontwikkeld tot een vaste waarde in het elrow team met een residency in onder meer Pacha barcelona. De van oorsprong Berlijnse dj is vorig jaar begonnen met produceren

wY8OGlV42cM