Practical

Festival info

-Drinkwater

In verband met de voorspelde hitte op zondag zullen we bij de toiletgroepen en badhuis zorgen voor gratis watertappunten. Het water bij de toiletgroepen is ook drinkbaar, maar in verband met ontstoppingen in de spoeltoiletten zijn bekertjes niet toegestaan binnen de toiletgroepen.

-Processierupsen

Helaas hebben we processierupsen geconstateerd op enkele plekken op het E3 strand. Wij stellen samen met de locatiebeheerder alles in het werk om de gespotte nesten te verwijderen. Symptomen kunnen onder andere jeuk en/of irritaties aan de ogen en luchtwegen zijn. Bij twijfel kun je terecht bij de EHBO post naast de campingsupermarkt en naast de Crash!

Algemene voorwaarden

Sahaai, we know. Maar misschien wel met alle info die je nodig hebt.
De algemene voorwaarden vind je op http://paaspopevents.nl/terms.php?campsite

Celebrate Safe

Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Het is daarom goed te weten wat de risico’s zijn: van blaren of uitdroging, tot het gebruik van alcohol en drugs. De organisatoren die Celebrate Safe ondersteunen zetten zich al langere tijd in voor het veilig bezoeken van evenementen en zijn zich er van bewust welke risico’s dit met zich mee brengt. Ook met WAE willen we graag dat iedereen het hele festival helemaal meemaakt zonder dat dit een aanslag wordt op jezelf. Check de site voor 10 tips om veilig te feesten: www.celebratesafe.nl

Consumptiemunten retourneren

Het is mogelijk om consumptiemunten te retourneren als je deze over hebt. Dit kan tot een uur voor de eindtijd van het festival!

Contact opnemen

Heb je nog steeds een vraag die hier niet bij staat? Zeker weten? Alles doorgenomen, inclusief de algemene voorwaarden en het camping reglement?

Neem dan contact op: info@we-are-electric.nl

Crew

Paaspop regelt onze vrijwilligers voor We Are Electric! Wil jij de crew versterken op ons festival? Check dan hier de informatie: http://www.we-are-electric.nl/contact

Dagkassa

Elke dag heb je ook de mogelijkheid om kaartjes te kopen bij de ingang van het festivalterrein, mits de kaarten nog niet uitverkocht zijn. Let op: bij de dagkassa kan enkel contant worden betaald (er is geen pinautomaat aanwezig)

Drugs

Het is op We Are Electric niet toegestaan om drugs mee te nemen in welke vorm dan ook. Dat geld voor zowel harddrugs als softdrugs, waar een joint ook onder valt.

Eten & drinken

Tijdens WE ARE ELECTRIC zijn er verschillende foodstands te vinden, van vegetarisch tot heerlijke burgers. Al deze foodconcepten beschikken over een alergenen lijst.

Eten/drinken meenemen

Het is niet toegestaan om eten of drinken in welke verpakking dan ook mee het festivalterrein op te nemen. Voor de camping gelden andere regels, daar is dat (in beperkte hoeveelheid) wel mogelijk.

Festival even verlaten

Heb je een Weekend-ticket? Dan krijg je een polsbandje en kan je het festival even verlaten om daarna weer terug te keren.

Let op: bezoekers die een dagticket hebben krijgen geen polsbandje. Binnen is dan ook echt binnen.

Flyers verspreiden

Het is helaas niet toegestaan om te flyeren en/of posters te verspreiden zonder toestemming van de organisatie.

Foodtrucks

Elk jaar krijgen we weer veel reacties en aanvragen van foodtrucks die op ons festival willen staan. We hebben helaas geen tijd om alle aanvragen te beantwoorden, maar proberen ze allemaal door te nemen.

Gehoorbescherming

We Are Electric ondersteunt de I Love my Ears campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed. Op www.ilovemyears.nl vind je een aantal handige en makkelijke tips over hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen terwijl je toch van de muziek geniet. Op We Are Electric zijn oordoppen van Alpine verkrijgbaar.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen op de camping worden verzameld bij de muntenkassa op de camping.

Op het festivalterrein kan je terecht bij de lockerdames van Joe Locker.

Na het festival zullen alle gevonden voorwerpen hier op de website worden afgehandeld via iLost.

Huisdieren

Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.

Leeftijd: 18+

Voor We Are Electric wordt een minimumleeftijd van 18 jaar gehanteerd. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd.

Lockers

Op het festival zijn er kluisjes te huur. Dit kost 6 euro per keer met 5 euro borg.

Medicijnen

Gebruikt je medicijnen? Neem deze dan mee in een voorverpakt doosje. Hiernaast neem je een medicijnenpaspoort en/of verklaring van de arts mee. Meld je bij de ingang zodat een runner mee kan lopen naar de EHBO zodat je jouw medicijnen daar achter kan laten.

Openingstijden

Festival openingstijden:

Vrijdag: 15:00 tot 1:00

Zaterdag: 12:00 tot 1:00

Zondag: 12:00 tot 23:00

De camping is geopend van vrijdag 09:00 uur tot en met maandag 12:00 uur

Polsbandje te strak of kapot

Problemen of vragen over je polsbandje? (Stuk, te strak of anders)

Op het terrein: meld je bij het personeel bij de ingang.

Buiten het terrein: meld je bij de kassa.

Niet doen: zonder bandje of met een zelf gerepareerd bandje door de in/uitgang gaan. Dit wordt gezien als fraude.

Powerbanks / mobiel opladen

Bij de oordoppenstand van Alpine (tegenover het reuzenrad) kan je ook powerbanks verkrijgen. Deze kosten 3 munten. Het is ook prima om zelf een powerbank mee te nemen, natuurlijk!

Rookverbod

Het is verboden om te roken in de festivaltenten. Hierbuiten is het uiteraard wel toegestaan.

Selfiesticks

Om veiligheidsredenen zijn selfiesticks helaas niet toegestaan.

Tokens

Muntjes (ook wel: tokens) zijn verkrijgbaar aan de kassa’s op het festival en op de camping.. Aan de kassa’s kan je betalen met je PIN-pas en cash geld. Een token kost €2,70. Let op: je kan niet betalen met creditcard.

Tokens kan je tot een uur voor het sluiten van het festival weer inleveren bij de kassa voor geld. De munten zijn alleen geldig tijdens deze editie van WAE. Munten van vorig jaar zijn dus helaas niet meer geldig!

Vloeistoffen

Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om eigen drinken, zonnebrand, deodorant, lenzenvloeistof o.i.d. het festivalterrein mee op te nemen.

Op het festivalterrein komt een KWF insmeerbar, waar gratis zonnebrand gehaald kan worden: zowel factor 10, 30 als 50. Nice!

Tickets

- Officiële verkoopkanalen

Officiële tickets koop je op we-are-electric.nl. Andere aanbieders als Festicket.com of Tickettribune lopen niet via ons, en daardoor kunnen wij de geldigheid van de tickets niet garanderen.

E-ticket op je mobiel

Uitgeprinte e-ticket kwijt, opgegeten door de hond, vliegtuig van gemaakt of gewoon vergeten te printen? Het is geen 1999 meer: je kan ook gewoon de tickets vanaf je mobiel laten scannen. (Pro-tip: zet helderheid op 100% en schermrotatie uit)

Groepstickets

Bij de aanschaf van een groepsticket krijg je 6 losse pdf’s opgestuurd. Dit betekent dat je los van elkaar naar binnen kan, ook op tijden of dagen die per persoon schikken.

De hoofdkoper ontvangt de pdf’s en blijft daar verantwoordelijk voor. De hoofdkoper kan deze pdf’s verspreiden naar de rest van de groep.

Name changes

Heb je je tickets al gepersonaliseerd, maar wilt er toch iemand anders mee? Is Jan ziek en komt Piet daarvoor in de plaats? No worries, met deze link kan jij voor €5,- de naam op het ticket veranderen: https://personalize.paylogic.com/ticket-transfer?event=efa7683d8c2c417cb2186249fce56046

Personalisatie

Vanaf deze editie van WE ARE ELECTRIC gaan we de tickets personaliseren. Dat betekent dat elk ticket gekoppeld wordt aan een unieke naam en e-mail adres. Op die manier kunnen we voor een eventuele volgende Loyalty actie iedereen bedienen, en proberen we zwarthandel tegen te gaan. Na het bestellen van je e-tickets volgt per e-mail de uitleg hoe de tickets te personaliseren zijn. Dit kan ook in een later stadium.

Heb je nog vragen? Je kan terecht bij customerservice@paylogic.nl!

Ticket kwijt

Oh noes! Je spambox gecheckt? Nog steeds niet gevonden? Neem dan contact op met Paylogic; https://customerservice.paylogic.com

Ticket verkopen

Je kaartje verkopen? Liever niet natuurlijk, we hopen dat je nog steeds zin hebt in een geweldig weekend! Toch wel? Via Ticketswap kan je je kaartje veilig aan de man brengen. We maken gebruik van Secure Swap, wat betekent dat je met een ticket die je via Ticketswap koopt gegarandeerd naar binnen kan. Ook de personalisatie wordt compleet geregeld voor je. Aanrader!

Camping

BBQ

Je mag barbecue’en op de WAE camping, yay!

Let wel op de spelregels: alleen wegwerpbbq’s of 250gr campinggasflessen zijn toegestaan. BBQ’en mag alleen op de daarvoor aangewezen plekken bij het strand.

Camper / Caravan

Net als voorgaande jaren zijn er weer camper/caravan tickets verkrijgbaar. Alleen goedgekeurde campers en caravans mogen de aparte camper/caravan-camping op. Er is helaas geen stroom beschikbaar!

Camper/caravan wegbrengen

Wil je iemand brengen met een camper of caravan maar blijf je zelf niet op het terrein? Meld je dan eventjes bij de ingang. Hier kan vrijwel altijd iets voor je geregeld worden!

Campercamping

Campers dienen op een apart veld te staan: de campercamping. Deze campercamping is echter gewoon een onderdeel van de tentencamping, dus je kan prima even naar je vrienden met een tentje, naar het badhuis of de campingsupermarkt.

Camping dagtickets

De camping is alleen toegankelijk voor bezoekers met een weekendticket. Met een dagticket krijg je dus geen toegang tot de camping, helaas! Het is helaas niet mogelijk om campingtoegang voor één dag/nacht te kopen. Wel kan je je dagticket upgraden naar een weekendticket. Neem hiervoor contact op met Paylogic: https://customerservice.paylogic.com

Camping en tickets

De camping zit inbegrepen bij alle Full Weekender combi’s! Hier hoef je dus geen extra ticket voor aan te schaffen. Voor de dagtickets is het helaas niet mogelijk om toegang te krijgen tot de camping. Wil je met de camper of caravan op de aparte campercamping staan? Dat kan, maar hiervoor dien je wel een extra ticket aan te schaffen a €20.

Camping reglement

De algemene voorwaarden van de camping zijn hier te vinden: http://paaspopevents.nl/terms.php?campsite

Douchetijden

De douches op de camping zijn niet 24/7 geopend, maar op onderstaande tijden. Douchen kost één muntje!

Vrijdag: 10.00 - 16.00 & 23.00 - 03.00
Zaterdag: 08.00 - 14.00 & 23.00 - 03.00
Zondag: 08.00 - 14.00 & 22.00 - 02.00
Maandag: 08.00 - 11.00

Droogijs

Het is helaas niet toegestaan om droogijs mee de camping op te nemen.

Eigen tentje meenemen

De camping van WAE Weekender bevind zich rondom het uitgestrekte meer. Je staat dus óp het E3 strand! Een tentje meenemen is part of the deal (campingtoegang zit gewoon in je Weekend ticket inbegrepen) en erg gezellig. Een tipi of andere accommodatie huren is geen must, wel erg leuk.

Eten en drinken meenemen

Per persoon is het toegestaan om eenmalig 8 liter bier, wijn, frisdrank of water mee te brengen. Dit kan bij het inleveren van het ticket mee naar binnen, daarna niet meer. Het is niet toegestaan om sterke drank mee te nemen.

Er is een supermarkt aanwezig op het campingterrein. Hier worden voedsel, non-alcoholische drank, blikken bier en non-food goederen verkocht. Een gepaste hoeveelheid eten meenemen is geen probleem.

Laat inchecken

Het is geen probleem om later te komen; de camping is continue geopend van vrijdag 9:00 tot maandag 12:00. Dat geld ook voor Electric Paradise en de campercamping.

Muntenkassa

Op de camping kan je ook munten halen, met zowel PIN als cash. Creditcards werken helaas niet, zowel op camping als festival.

De muntenkassa’s op de camping zijn geopend van 7 uur ‘s ochtends tot 3 uur ‘s nachts.

Openingstijden camping

De camping opent vrijdag 16 juni om 9:00 en sluit maandag 18 juni weer om 12:00. Tussen die tijden is de camping continue geopend en kan je altijd in- en uitlopen, mits je een polsbandje/e-ticket hebt.

Vorig jaar ging de camping al op donderdagavond open, omdat het festivalterrein op vrijdag al om 12:00 open ging. Dit jaar is dat ‘pas’ om 15:00, dus dat geeft op de vrijdag voldoende tijd om je tentje op te bouwen en je munten te scoren. Dit betekent wel dat de camping dus niet op donderdagavond opent.

Partytenten

Partytenten zijn toegestaan, mits deze niet te veel vrije ruimte innemen of plekken belemmeren. Als dit niet wordt nageleefd kan de campingcrew je verzoeken om je partytent te verplaatsen of weg te halen. Plaats je partytent dus zo veel mogelijk over je eigen tent heen, of er strak tegenaan. Have fun!

Verder; doe ons (en iedereen) een groot plezier, en ruim je partytent netjes op. Dat geld overigens ook voor de rest van je (camping)spullen.

Plekje reserveren

Het is helaas niet mogelijk om van tevoren een plekje te reserveren op de camping, tenzij je een accommodatie op Electric Paradise gehuurd hebt. Dan staat je accommodatie gewoon voor je klaar, natuurlijk!

Stroom

Er is helaas geen stroom aanwezig op de camping - ook niet voor campers.

Voortenten en tenten tussen campers.

Het is helaas niet mogelijk om een voortent aan je camper of caravan te zetten. Ook niet toegestaan: tenten opzetten tussen campers en caravans. De campercamping is een apart veld!

Electric Paradise

Borg

Er is geen borg. Dit betekent niet dat alles afgebroken kan worden; bij grote schade aan de accommodaties zullen de kosten in rekening worden gebracht.

Extra tentjes

Helaas kunnen er geen extra tentjes naast de accomodaties neergezet worden. Gelukkig kunnen jouw vrienden wel op de normale camping een tentje opzetten, wat hartstikke dichtbij Electric Paradise is!

Huur t/m 11 juni

Het boeken van een accommodatie op Electric Paradise is mogelijk via onze ticketpagina, en tot en met zondag 11 juni.

Inchecken

Ook bij Electric Paradise kan je het gehele weekend inchecken binnen de openingstijden van de camping.

Polsbandjes

Je krijgt losse polsbandjes voor de entree van Electric Paradise. Dit betekent dat alleen gasten van Electric Paradise op dit stukje camping kunnen komen.

Sanitair

Electric Paradise heeft, vooralsnog, geen eigen sanitair. Electric Paradise ligt wel dicht bij het badhuis en de supermarkt, dus even op en neer zou geen probleem moeten zijn!

Stroom

Er is helaas geen stroom aanwezig op de camping, ook niet op Electric Paradise.

Vervoer

Fiets

Woon je in de buurt en kom je met de fiets? Wij hebben voor jou al een plekje gereserveerd; voor de entree bevindt zich een fietsenstalling waar je gratis gebruik van kan maken. Deze is onbewaakt.

Kiss & Ride

Er is een kiss & ride bij het E3 strand waar je vlug iemand kan afdroppen (of gewoon kan kissen). Volg hiervoor de borden!

Met de auto

Het adres van het E3 strand is Buivensedreef 10 in Eersel. Je kan je navigatie gewoon daar op instellen, maar zorg wel dat je de borden “WE ARE ELECTRIC” volgt wanneer je naar het festivalterrein rijdt.

Let op; voor parkeren wordt geld gevraagd, en dat kan helaas niet met PIN. Parkeren is eenmalig €10,- . Tenzij je er op en af wilt, dan betaal je €15,- .

Openbaar vervoer

Oei, dat is af te raden. Het E3 strand is niet echt gemakkelijk te bereiken met de bus. Gelukkig rijden er genoeg pendelbussen die je van en naar Eindhoven CS kunnen brengen.

Pendelbus

Kijk hier voor alle pendelbusinfo: http://www.we-are-electric.nl/blog/details/pendelbussen-info

Toegankelijkheid

Invalidentoiletten

Bij elke toiletgroep vind je ook minimaal 1 minder valide toilet.

Rolstoeltoegankelijkheid

Over een groot deel van het E3 strand lopen geasfalteerde paden - makkelijk! Ook zullen we de belangrijke ‘functie-gebieden’ (denk aan lockers, entree) tijdelijk verharden.

De stages zullen ook allemaal een verharde ondergrond hebben. Mogelijk is de Pulse minder fijn bereikbaar in een rolstoel; die stage bevind zich op het zandstrand.

English

Age

The minimum age is 18. Your ID or passport will be checked at the entrance.

Camper/Caravan

Do you want to bring your camper or caravan to our campsite? This is possible, but you need to purchase an extra ticket for €20.

Campsite included

Staying at the campsite is included in the weekend tickets. You can’t camp here if you have a 1-day ticket.

Contact

Still got questions? Send us an e-mail at info@we-are-electric.nl

Drugs

It is not allowed to bring drugs to the festival or camping. This includes harddrugs aswell as softdrugs, such as cannabis.

Medicines

If you need medicines, take these with you in a prepacked medicine box. You also need a medications passport or a statement from a doctor. Ask for a runner at the entrance so they can walk with you to the first aid stand so you can leave your medicines over there.

Parking

The address of WE ARE ELECTRIC Weekender is Buivensedreef 10 in Eersel. You can simply set up your navigation, but make sure you follow the signs “WE ARE ELECTRIC” when you drive to the festival site. Pay attention; For parking, money is requested, and only in cash.

Personalisation

From this edition of WE ARE ELECTRIC we will personalize the tickets. That means each ticket is linked to a unique name and email address. In this way, we can serve every possible Loyalty Action to everyone, and try to counteract black trade. After ordering your e-tickets, follow the instructions on how to personalize the tickets. This can be done at a later stage.

Do you have any questions? You can contact customerservice@paylogic.nl!

Shuttle bus

There will be shuttle busses driving form E3 strand <-> Eindhoven CS. The times are as follows:

Friday:

10:00 - 19:00

22:00 - 01:30 (30 minutes after the last act).

Saturday:

11:00 - 16:00

22:00 - 01:30 (30 minutes after the last act).

Sunday:

11:00 - 16:00

21:00 - 23:30 (30 minuten after the last act).

Monday:

08:30 - 12:30

Location Eindhoven: Vincent van den Heuvellaan.

Tickets are available on the website or at the shuttle busses.

Smoking

It is forbidden to smoke inside the tent. Outside these tents it’s allowed to smoke.

Tokens

You can buy tokens at the festival and at the campsite. You can pay with cash or card. Please note creditcards are not accepted.

Visiting hours

Festival visiting hours:

Friday: 15.00h - 01:00h

Saturday: 12:00h - 01:00h

Sunday: 12:00h - 23:00h

Camping visiting hours:

Friday 09.00h - monday 12.00h

Visiting hours Camping

Last year the campsite already opened on Thursday evening, as the festival site opened on Friday at 12:00h. This year, the festival site opens at 15:00, so this gives you plenty of time to build your tent and score your tokens. This means that the campsite will not open on Thursday evening.