Line-up

Zaterdag

Pendulum

Live
22:00 / 23:00

Onze huisvrienden zijn terug, en hoe! Na vijf lange jaren afwezigheid treedt de herenigde Australische supergroep Pendulum Live full-force aan voor een ongenadig potje keihard op de bass klappen. Are you ready, E3 Strand?

Zondag

Rudimental

DJ SET
21:45 / 23:00

Voel je die liefde? De Britse crossoverbazen van Rudimental mixen drum ‘n’ bass, jungle, deephouse, pop en hardcore rap tot een sensationele monsterbash, waarbij geen voet op de vloer blijft.

Vrijdag

Dr. Lektroluv

Classics set
21:30 / 23:00

De diagnose is binnen. Dr. Lektroluv schrijft je een hoge dosis electro voor. Je zult je snel weer beter voelen, sterker nog, je hebt nog nooit zoveel energie gehad. De groene electrodokter heeft er dan ook nog nooit naast gezeten.

Zondag

Dub FX ft. Mr. Woodnote

16:00 / 17:00

Een moeilijker publiek dan chagrijnige mensen met boodschappentassen is er bijna niet. En toch wist Dub FX ze als straatmuzikant in te pakken, met zijn apparaatje waarmee hij zijn stemgeluid en beatboxen kan ‘loopen’. Met hetzelfde principe, maar met meer ervaring en soms een hele band vermaakt hij nu festivalweides met de dub, techno, house en drum & bass die allemaal uit zijn keel komt.

Zaterdag

Goldfish

18:15 / 19:15

Wat je krijgt als je baanbrekende dance, groovy livejazz en Afrikaanse exotica in een snorrende blender gooit? Tast gerust toe, want GoldFish maakt van elke show een heerlijk zomerfeestje.

Vrijdag

Goose

20:00 / 21:00

Van uitverkochte hallen tot het hoofdpodium van Rock Werchter. De elektrorockband Goose is een grootheid bij onze zuiderburen. En terecht, want het viertal produceert op het podium meer energie dan een kerncentrale. En een stuk schoner ook.

Zondag

Jackmaster

21:30 / 23:00

Tegen iedere dj die zegt breed te draaien, kun je altijd zeggen: maar je bent geen Jackmaster, vriend. Want er is maar één Jackmaster. Eentje die zo ongeveer alles aan elkaar kan draaien zonder dat het raar klinkt. Bijna niemand voelt muziek zo goed aan als het icoon uit Glasgow: op energie, niet op stijl. En dan kan alles.

Zaterdag

Jeff Mills

19:30 / 21:00

Als kernlid van de roemruchte Underground Resistance blies de legendarische Jeff Mills Detroit techno eind jaren tachtig nieuw leven in. Geef deze vingervlugge dj/producer/kunstenaar een paar decks, een drumcomputer en een container platen en hij laat je horen en zien vergaan.

Zondag

Knife Party

19:30 / 21:00

De explosieve shows van Knife Party slaan een diepe krater op de dansvloer. Uit de knettergekke koker van Pendulums Gareth McGrillen en Rob Swire, dus springen gegarandeerd.

Zondag

Mr. Oizo

17:45 / 19:00

Alors, bon. Zo maf als deze klapper vind je ze niet vaak. Het Franse brein achter Flat Eric en Analog Worms Attack is nog even creatief en origineel als achttien jaar geleden met zijn weirde electro. En populair genoeg om Skrillex en Charli XCX op zijn laatste album te krijgen.

Zaterdag

Noisia ‘Outer Edges’

20:00 / 21:00

‘Outer Edges’ is Noisia’s grootste audiovisuele drum ‘n’ bass-event ooit. Licht, geluid, meedogenloze circlepits – met deze furieuze show bewijst dit Groningse trio wat we al jaren weten: aan Noisia kan niemand tippen.

Vrijdag

Ronnie Flex & Deuxperience band

18:30 / 19:30

Alsof Ronnie Flex alleen nog niet goed genoeg is, met al zijn hits, al zijn prijzen, al zijn moves en al zijn fans, neemt hij nu ook nog eens een hele band mee op sleeptouw. Met kunstenaarscollectief Deuxperience Band worden zijn shows nog swingender.

Vrijdag

Rødhåd

19:30 / 21:00

Als zijn carrière een jongensboek zou zijn - en daar lijkt het trouwens sterk op – zou de titel zijn: ‘Rødhåd en de tijdloze techno’. De Berlijnse meester gaat diep, heel diep, en maakt lange nachten heel kort. Graag gezien in Berghain, vroeger in Trouw en ook bekend van Awakenings. En op handen gedragen door veel van zijn bewonderende collega’s.

Vrijdag

Speedy J

21:00 / 23:00

Bij leven een technolegende. Speedy J dendert nog net zo hard voort als zijn nietsontziende technosets. Een groot deel van zijn publiek was nog niet geboren toen hij zijn eerste hit had. Welke leeftijd je ook hebt, je moet in goede conditie zijn om deze held bij te houden.

Vrijdag

Speedy J

21:00 / 23:00

Sinds jaar en dag behoort Rotterdammer Speedy J tot de meest vooruitstrevende technoproducers van Nederland en ver daarbuiten. Zijn nieuwste album Zeitgeber bevestigt die status. Je weet dat hij nu al op een punt zit waar de rest over vijf jaar of later komt.

Zaterdag

Speedy J

18:00 / 19:30

Sinds jaar en dag behoort Rotterdammer Speedy J tot de meest vooruitstrevende technoproducers van Nederland en ver daarbuiten. Zijn nieuwste album Zeitgeber bevestigt die status. Je weet dat hij nu al op een punt zit waar de rest over vijf jaar of later komt.

Zaterdag

Tchami

21:30 / 23:00

Beminde dancegelovigen. Vouw de handen en steek ze daarna in de lucht voor Tchami. De Franse housepredikant is te herkennen aan zijn priesterboord onder zijn baardje. Zo kennen ze hem in Amsterdam waar hij al op TikTak en in AIR stond, of in Ibiza waar hij een graag geziene gast is in Amnesia. En dan hebben we het concept Pardon My French nog niet eens genoemd, als hij optreedt met DJ Snake en Mercer. Tchami brengt je de beste future house die je maar kunt bedenken: diep en dansbaar. Spirituele vragen worden beantwoord met de beste housetracks. Je zonden en je vragen vliegen er zo de deur bij uit.

Zondag

Tiga

20:00 / 21:30

Electrodiva Tiga kun je in het rijtje met Soulwax, Erol Alkan, Boys Noize, Chromeo en LCD Soundsystem plaatsen. Hij kan de hele dansvloer wild krijgen, maar maakt evengoed nummers die je ook ‘s ochtend nog eens opzet.

AnD

Zaterdag
21:00 / 23:00

Hoe vaak moeten de bandcoaches het nog zeggen: kies een naam die makkelijk te googlen is! Maar de jongens van AnD hebben als motto: go hard or go home. Ze weten dus ook wel dat je ze niet meer vergeet als je ze een keer die techno hebt zien beuken. Allejezus wat is dat hard en snel. Niet voor tere zieltjes.

BANGANAGANG BANGERS

Zaterdag
22:00 / 23:00

Banganagangbangers zijn vijf Tilburgers die gangbangen met de bass. Dat betekent beukende beats en de beste feesten van een groep die de laatste jaren Paaspop, Solar en Mysteryland op hun kop zetten.

Black Sun Empire

Zondag
20:00 / 21:30

Zeg drum & bass en zeg Utrecht en het eerste wat bij iedereen opkomt is Black Sun Empire. Het collectief timmert (en dat zullen je trommelvliezen weten) al sinds midden jaren negentig aan de weg. Met State Of Mind hebben ze net ep The Violent Five uit. In het keizerrijk van de zwarte zon gaat het er nog steeds keihard aan toe.

Brooks

Zaterdag
17:00 / 18:30

We Are Electric wordt een thuiswedstrijd voor Eindhovenaar Thijs Westbroek. Terwijl het niet de dj is die veel extra steun nodig heeft. Brooks is het namelijk al helemaal op eigen houtje aan het maken met zijn electro house en progressive house. Een sound die frisser is dan ijskoude frisdrank.

Clouds

Vrijdag
18:00 / 19:30

Het Schotse duo Clouds heeft er een handje van om een rustig technonummertje eens goed door de drek te trekken. Want schoon is maar saai en datzelfde geldt voor een gemiddeld tempootje. Gewoon doe je maar ergens anders. Deze twee jonge heren houden van een beetje oproer, precies zoals hun muziek klinkt.

Cookie Monsta & Funtcase

Zondag
21:45 / 23:00

In helse dubstep hebben deze twee Britten elkaar gevonden. Jongens uit de stal van Circus Records die sneller een speaker opblazen dan dat jij een ballon opblaast. Het gaat er niet zachtzinnig aan toe, maar ja, wie wil er nou zachtzinnig?

De Sluwe Vos

Zaterdag
23:00 / 01:00

De trots van Deventer heeft naam gemaakt als volledig onafhankelijke, eigenwijze en briljante producer. Eentje die house, techno en elektronische muziek op het doek kwakt en dat dan met een kwast door elkaar gaat mengen. Zo klinkt het. Maar dan anders.

DOLF

Zaterdag
16:30 / 17:30

We ontkomen er niet aan om te zeggen dat de man die een half jaar geleden nog met een knalfuif afscheid nam destijds de naam FeestDJRuud had. Maar aan zijn nieuwe single Fuck It All Up te horen, gaat dat snel vergeten worden. DOLF is namelijk met dezelfde energie en talent bezig naam te maken. Een aanrader als je wilt zien hoe iemand zichzelf opnieuw weet uit te vinden.

Donnie

Zaterdag
19:00 / 19:45

Na zijn ode aan de bamischijf dook Donnie dit jaar op de Tuinslang. Met hulp van Bas Bron is de Maradonnie van de Nederlandse hiphop het land aan het veroveren. Hij heeft de stijl, hij heeft de techniek en hij heeft de woorden. Beter kan niet.

Gallowstreet

Zaterdag
15:45 / 16:45

Het koper is weer opgepoetst om te blinken en te klinken in Eersel. De Amsterdamse blazersclub Gallowstreet heeft de toeters weer helemaal hip weten te krijgen met swingende en dansbare muziek. Het duurt maximaal drie nummers maar dan zit bij iedereen de feeststemming erin.

Jax Jones

Zaterdag
14:00 / 15:30

Wanneer je You Don’t Know Me van Jax Jones uitpluist, hoor je zijn verleden. De Brit groeide op in een gezin vol muzikale en andere culturele invloeden. Afrobeat, hiphop en r&b behoorden tot de muzikale leerschool. Toen de dansvloer in beeld kwam, ging de bloedfanatieke producer meer richting heerlijke diepere house die het ook goed doet in hitparades, waarbij je die jeugdinvloeden nog goed terughoort.

Keys n Krates

Zondag
14:30 / 15:30

Het kan gebeuren dat je plots helemaal bezweet bent en je afvraagt wat er gebeurd is. Waarschijnlijk heb je dan muziek van Keys N Krates gehoord, die is – zoals hun aanstekelijke nummer – Hypnotik. Trap, house, UK bass en hiphop door een drummer, toetsenist en turntablist. Van Dum Dee Dum tot verder.

Killbox

Zondag
18:30 / 20:00

Goeiedag zeg, soms droom je over bepaalde dingen, maar als het dan echt gebeurt dan moet je even flink in je arm knijpen om te weten dat je wakker bent. Dat Ed Rush en Audio gaan samenwerken bijvoorbeeld. En als je luistert naar wat ze als Killbox maken dan hoef je niet meer te knijpen, dan ben je klaarwakker. De heren leven op compromisloze drumn & bass en dat hoor je in Killbox terug.

Lunice

Zaterdag
21:00 / 22:00

Met TNGHT hadden Hudson Mohawke en Lunice een enorme festivalact kunnen worden, maar de jongens zijn eigenwijs en willen hun ding doen dat niet altijd even simpel is. En dus blijven ze beide solo actief. Lunice als die geniale, Canadese producer die zo knap hiphop met dance weet te mengen. Het is snel, gek, energiek en geniaal.

MALAA

Zaterdag
20:00 / 21:30

Is het nou DJ Snake, Tchami, Mercer of Sebastien Bennet? De vraag wie er achter de bivakmuts van Malaa verscholen zit is groter dan de vraag of er een monster in Loch Ness zit. It’s all about house music, klinkt er op Bylina van Malaa. Dat is inderdaad belangrijker dan de maker. Want het is verdomd goede house music die deze mysterieuze bivakmuts maakt.

Møme

Zondag
16:45 / 17:45

Zijn geluid past bij de Zuid-Franse kust en landerige, bloedhete middagen met daarna broeierige nachten. Møme mengt dat met het rustige Australische geluid dat we kennen van Flume en Chet Faker. De surfende muzikant maakt heerlijke elektronische muziek, ideaal voor op het (E3)strand.

Mr Belt & Wezol

Zaterdag
15:30 / 17:00

Combineer een liefdesverklaring aan de house met het melodische van EDM en je hebt het geluid van Mr Belt & Wezol te pakken. Het duo uit Delft heeft er hoorbaar plezier in en deelt graag hun houseliefde met de dansvloer. Pakkender kan haast niet.

Neonlight

Zondag
17:30 / 18:30

Ze huizen op het Nederlandse Blackout label en worden geregeld door Noisia gevraagd voor een feestje of remix, en toch is Neonlight niet Nederlands maar Duits. Ze spreken dan wel de universele taal van rechtdoorzee drum & bass die je oren doet klapperen .

ROD

Zaterdag
23:00 / 01:00

Je hebt techno en je hebt Rotterdamse techno. ROD behoort tot de laatste categorie. Nuchter, hardwerkend en zo diep als de diepste vaargeul in de Maas. Voor allnighters trekt Benny Rodrigues, de man achter ROD, zijn neus niet op. Het zal korter zijn op We Are Electric maar zeker net zo diep.

Sevn Alias

Zondag
19:30 / 20:15

Flitspalen registreren hem niet eens, zo keihard gaat Sevn Alias. De rapper vliegt echt als een komeet uit de startblokken. Een nummer als Gass is al een paar keer gestreamd op YouTube, 31 miljoen keer om precies te zijn. Dit talent is niet te stoppen.

Shifted

Zaterdag
16:30 / 18:00

De naam Shifted zegt wat Guy Brewer deed. Hij shifte zichzelf van Engeland naar Berlijn en liet zijn Britse drum & bass achter om helemaal blanco opnieuw te beginnen. En dan weet je al wat er in Berlijn gaat gebeuren. Op dat blanco vel komt techno, donkere invloeden, experimenten en pulserende house. Shifted is er meester in geworden. Ultraproductief en altijd van hoge kwaliteit.

Silvahfonk

Zondag
13:00 / 14:30

Snavs

Zondag
20:30 / 21:45

De jonge Deen Snavs wordt door Diplo, DJ Snake en RL Grime op handen gedragen. Zij weten als geen ander welk talent hier aan het werk is. Hij combineert spijkerharde trap en bass met melodieuze EDM. Hij is de lieveling van Soundcloud en Beatport. Als het in dit tempo doorgaat, ligt de wereld heel snel aan zijn voeten.

Tantrum Desire

Vrijdag
21:00 / 22:00

Een tantrum, dat is de Britse uitdrukking voor wat je voelt als Jay Faleye de drop laat vallen. Het is de neiging om helemaal uit je plaat te gaan bij een nummer als Oblivion. De drum & bass van Tantrum Desire is als de eerste hap uit een zak chips. Dat leg je daarna niet weg, je wil alleen maar meer, meer en meer.

THE HIM

Zaterdag
18:30 / 20:00

Tom Trago

Zondag
18:30 / 20:00

Tom Trago is de officieuze burgemeester van het Amsterdamse nachtleven. De dj, producer en labeleigenaar (Voyage Direct) is het ijkpunt voor veel andere dj’s en producers uit de hoofdstad. Hij heeft een niveau en track record dat velen ooit hopen te bereiken. Altijd weet hij de gekste dingen in heerlijke housesets te weven. En knapper nog: hij loopt altijd een paar stappen voor op de dancescene.

Willie Wartaal

Zondag
17:45 / 19:15

Beoordeel Willie Wartaal niet alleen op zijn goddelijke lichaam, zijn prestaties bij de Jeugd van Tegenwoordig of wat hij zoal doet op televisie, want Willie is ook nog eens een benijdenswaardige dj. En dan draait ie sets met heerlijke, zomerse house. Willie is de man die alles kan.

Yung Internet

Zaterdag
18:15 / 18:45

Het begon als een grap. Maar Yung Internet had niet alleen geweldige teksten, het klonk ook behoorlijk professioneel. En niemand doet wat zij doen. Vandaar dat D’Angelo – je weet wie hij is – nu eindelijk op tijd betaald krijgt. Yung Internet is als het wilde weekend dat nooit stopt.

Abdullah Rashim

Zaterdag
15:0 / 16:30

Als je ergens een rookgordijn ziet, dan kan het zijn dat Abdulla Rashim erachter staat. De blonde Zweed koos een verwarrende artiestennaam, laat amper iets over zichzelf los, is hevig geïnspireerd door Ethiopische ritmes en maakt zelf bezwerende techno. Wij houden daar wel van.

Alamaison

Zondag
19:00 / 20:00

Daar waar toevallige voorbijgangers tijdens zijn sets met een open mond kijken naar een uitzinnige, springende, scheeuwende, zichzelf uitkledende meute, ziet Tjerk niets bijzonders. ‘Just another day at the office.’ Hoe het ook zij, de self-declared vrouw vriendelijkste DJ van Nederland laat in ieder geval geen spaan over van welke dansvloer ook.

ANBU

Zondag
21:45 / 22:15

Art Inc.

Vrijdag
19:00 / 20:00

Baromar

Zaterdag
20:30 / 21:45

Beesmunt Soundsystem

Zondag
14:30 / 16:30

Of ze nu draaien bij Boiler Room, van zich laten horen op hun eigen avond Soundmachine in OT301 of weer eens één, van vele, ep’s per jaar uitbrengen, Beesmunt Soundsystem weet altijd te verrassen met exotische klanken in dansbare housesets. House, disco, afro, techno. Het komt allemaal langs in sets die van Nederland naar Afrika gaan en van stad naar platteland. Er is niet veel muziek waarmee je zo makkelijk de hele wereld over vliegt.

Bennie Batra

Zaterdag
20:00 / 21:00

Bonxo

Zondag
16:00 / 17:00

Brocco

Zaterdag
19:00 / 20:00

CHIMP

Zaterdag
18:00 / 19:00

Cod3x

Vrijdag
00:00 / 01:00

Die titels van Cod3x dekken de lading perfect. Centrifuge bijvoorbeeld, precies wat je als luisteraar meemaakt wanneer je deze Russische deelnemer aan de Major League DNB bezig hoort. De jonge Sint Petersburger geeft je oren een flinke afranseling met beukende drum & bass.

Daisy’s DJ Team

Zondag
20:00 / 21:00

Daisy’s DJ Team treedt haast nog meer op dan populaire Volendamse artiesten. Heeft er ook te maken dat ze altijd de beste platen uitkiezen en iedereen wil die mix horen van de leukste nummers van de laatste 25 jaar afkomstig uit pop, hiphop, r&b en house. Ieder optreden is in potentie legendarisch.

Davy Brandts

Zaterdag
15:30 / 17:00

DBridge

Vrijdag
19:00 / 20:00

De onversleten veteraan Darren White, dBridge, zat ooit in Bad Company en de kwaliteit van toen heeft hij in de loop der jaren alleen nog maar aangescherpt. Wil je drum & bass zoals het ooit bedoeld is, dan zit je perfect bij dBridge.

DJ EZD

Zaterdag
14:00 / 15:30

Elle Rich

Zondag
20:00 / 21:00

Falco Benz

Zondag
16:45 / 17:45

Fano

Zondag
21:00 / 22:00

Je kunt hem kennen van de Vunzige Deuntjes waar hij altijd van de partij is. Het zijn dan ook nogal wat vunzige deuntjes die hij in zijn platentas heeft zitten. Het nodigt vooral uit tot expliciete dansjes met hem of haar. Fano mixt bij voorkeur muziek van plekken waar het tropisch heet is en die temperaturen komen bij hem terug op de dansvloer.

Flamboyant

Zaterdag
16:00 / 17:00

Giorgio Gigli

Vrijdag
16:30 / 18:00

Als er iemand gevoel heeft voor het juiste geluid bij een gevoel dan is het de Italiaan Giorgio Gigli. Zijn schurende techno wordt altijd samengevoegd met bijzondere geluidsgolven. Daarmee zit hij op één lijn met zijn Nederlandse collega Speedy J waarmee hij geregeld samenwerkt.

Gridlok

Zondag
15:30 / 16:30

Herman

Zondag
22:15 / 23:00

Hypoxia

Zaterdag
18:00 / 19:15

Als je toch ergens ademtekort van moet krijgen laat het dan van een potje stevige neurofunk zijn. En die wordt op het hoogste niveau gemaakt in Antwerpen. Daar zetelt het ervaren duo Hypoxia: twee heren die extreem badass zijn. Makers van de meest beukende tracks in het genre.

Jack Jameson

Zondag
16:30 / 18:00

Jagerstrike

Zaterdag
12:00 / 13:00

Jeff Rushin

Zaterdag
13:00 / 15:00

In zijn techno weet Amsterdammer Jeff Rushin op magische wijze zowel te stapelen als weg te laten. Dat wil zeggen dat hij zijn techno heerlijk minimaal houdt, maar door geluiden op elkaar te zetten gaat het tegelijkertijd zeer diep. Dan is er dus een ervaren vakman aan het werk.

Jengi Beats

Zondag
18:00 / 19:00

Jengi Beats

Zaterdag
15:00 / 16:15

Joe Ford

Vrijdag
20:00 / 21:00

Alsof die hele revival nog niet leuk genoeg was, blaast Joe Ford nog even wat extra leven in de drum & bass. De jonge Brit was al eens support van Noisia en mag zich nu tot de kliek van Shogun (Friction, Icicle) rekenen. Hij gebruikt alle nieuwe technieken en stijlen om drum & bass een heerlijke draai te geven.

Joshua J

Zondag
17:00 / 18:00

Juan Sanchez

Zaterdag
20:00 / 21:30

Als je wil weten wie daar aan de grenzen van de techno staat te sjorren, dat is nu Juan Sanchez – de Spaans-Nederlandse Amsterdammer die de meest heerlijke techno draait en maakt. Je vindt hem op de beste feesten en allerhande kwaliteitslabels waaronder zijn eigen Format. Je weet zelf misschien niet waar je kladden zitten, maar met zijn muziek grijpt Juan Sanchez ze bij je vast.

Karimooo

Zaterdag
21:45 / 23:00

Alle schedels nog aan toe, wat gaat die Karimooo tekeer zeg. De rastaduivel beukt met zijn combinatie van breakcore, drum & bass, dubstep en alles daaromheen alle heilige huisjes omver. En gewoon uit Nederland hè. Beter sloopwerk dan dit vind je niet.

Kazkid

Zondag
19:00 / 20:00

Keezus christus

Zondag
13:00 / 14:00

Kevsko b2b Cartez

Zondag
14:00 / 15:30

L 33

Zaterdag
19:15 / 20:30

Goede drum & bass kent geen grenzen. Het kan uit Engeland, Groningen of Bulgarije komen. Dat bewijst L 33 wel. De Bulgaar heeft het goedkeuringsstempel van Andy C, Noisia en Dillinja gekregen en is door Korsakov uitgenodigd om de knoppen flink open te draaien op We Are Electric.

Lady Bee

Vrijdag
17:00 / 18:30

Ladyboyz.de

Zaterdag
13:00 / 14:00

Lapendo

Zondag
15:30 / 16:30

Legy x Le Cap

Vrijdag
18:00 / 19:00

Marlon Galvao

Vrijdag
15:00 / 16:30

Marshall

Zaterdag
23:00 / 00:00

Michael Miller

Zondag
14:00 / 15:00

Michieltjee

Zondag
14:30 / 16:30

Misanthrop

Zondag
16:30 / 17:30

Naffz

Zaterdag
17:00 / 18:00

NCT b2b Zazu

Zaterdag
13:00 / 14:15

Nixus ft. MC Jordan

Zaterdag
22:00 / 23:00

Nuno Dos Santos

Zaterdag
18:30 / 20:00

Nuno dos Santos is niet iemand die zijn eigen loftrompet steekt, maar dat zou best mogen. Sinds jaar en dag draait de Portugese Nederlander de sterren van de hemel. En in zijn geval kan het dan alle kanten op, maar een geweldige avond wordt het zeker.

One87

Vrijdag
17:00 / 19:00

De baas, en resident, van Star Warz is One87. Daarmee is de Belg ook een vaste klant op Tomorrowland en uiterst geliefd in drum & bassland. Als je wil weten waar en hoe de drums en bassen het beste rollen moet je bij deze baas wezen.

Pamb & Harsh

Vrijdag
23:00 / 00:00

Als Major League DNB een podium host, mogen de opperhosts Pamb & Harsh natuurlijk niet ontbreken. Niet eens een drijvende kracht achter de Nederlandse drum & bass, eerder de speedboot van het genre. En al draaiend kan het alle kanten op met deze alleseters.

Paquito Moniz

Zondag
13:30 / 14:30

Pluk van de Partyflat

Zaterdag
14:00 / 15:00

Posij

Zaterdag
15:45 / 16:45

Born and raised in Groningen, Netherlands, Frank Post’s initial forays into releasing music have seen him remix Noisia for Deadmau5’s mau5trap imprint and get snapped up by his fellow Dutchmen for an album deal on their Division Recordings record label.

Puinhoop Kollektiv

Zaterdag
21:00 / 22:00

Pythius

Zondag
21:30 / 23:00

R.A.M.B.

Zondag
15:00 / 16:00

RawEndz

Vrijdag
20:00 / 21:00

Raywell

Zaterdag
15:00 / 16:00

Red Lebanon

Zaterdag
14:15 / 15:45

Retrovision

Zaterdag
12:30 / 14:00

RUGGED

Vrijdag
22:00 / 23:00

San Soda

Zondag
16:30 / 18:30

Sebastian Bronk

Vrijdag
21:00 / 22:00

SHMLSS

Zondag
13:00 / 14:30

Er zijn van die dj’s waar je liever niet naar kijkt. Omdat hun aanblik bijvoorbeeld alle energie uit je trekt. Het tegenovergestelde is het geval bij het enthousiaste duo Shmlss (je mag Shameless zeggen). Vrolijke jongens uit Amsterdam met een enorme muziekliefde. Disco en house met een stevigere rand wat het dansbaarder en vooral ook afwisselender maakt. Het is niet alleen het plaatje, ook de inhoud.

Signal

Zondag
14:30 / 15:30

Sjannies

Vrijdag
16:30 / 18:00

Snelle Jelle

Zaterdag
17:00 / 18:15

T & Sugah

Zaterdag
16:45 / 18:00

Wij drinken ons kopje thee altijd zwart, maar ieder zijn ding. En je kunt onmogelijk beweren dat T & Sugah ook maar iets verdunt. Luister anders eens naar die snoeiharde drum & bass. Zelfs op het allerlaagste volume gaan je oren ervan tuiten. Het zijn heren die op het al niet misselijke Rampage boven het maaiveld uitsteken.

Team Rush Hour

Vrijdag
23:00 / 00:00

Tim Herfst

Zaterdag
17:00 / 18:30

De carrière van Tim Herfst komt sneller tot bloei dan de eerste lentebloemetjes. Zo snel als hij zijn liefde voor de diepere house ontdekte, zo snel ontwikkelt hij zich tot dj die ieder muurbloempje aan het dansen krijgt met rollende, diepe, melodische house. Met altijd plek voor disco en funk. Als de handklap niet in de muziek zit dan komt het wel vanuit het enthousiaste publiek.

Tripeo

Zaterdag
21:30 / 23:00

Het pseudoniem van de Wolfskuil- en Balansbaas en Nijmeegse technokoning Darko Esser. Als Tripeo gaat hij nog wat dieper, donkerder en puristischer de techno in. Tot vreugde van publiek en collega’s die zijn tracks en de man zelf op handen dragen. Geheel terecht trouwens.

Txoria & Bob Solo

Zaterdag
14:00 / 15:30

Venlo-Zuid Soundsystem

Zondag
12:00 / 13:00

Wantigga

Zaterdag
19:45 / 21:00

Washington

Zondag
18:00 / 19:00

Waxfiend

Zondag
22:00 / 23:00

Het kan binnen drie platen gebeuren dat je niet meer weet hoe Waxfiend het is gelukt om van die ene plaat in reuzenstappen naar die andere plaat te komen. Maar deze Amsterdammer kan het. Zolang het maar in zijn brede straat van hiphop en aanverwanten past. En daar past veel. Dat maakt zijn sets ook zo spannend en divers.

Y’skid

Zondag
21:00 / 21:45

Zombie Cats

Vrijdag
22:00 / 23:00

Zombie Cats? Op het label Eatbrain? We zaten al bijna trillend in de schuilkelder tot de neurofunk van dit Duits-Australische duo ons weer naar boven dreef. Vooruit, het zijn niet bepaald lieve poesjes, maar hoe lekker gaan deze vrienden van Mefjus tekeer. Daar gaan je snorharen heerlijk van trillen.