Camping

Aan het prachtige E3 strand in het gras en tussen de groene bomen kun jij jouw camping-plekje claimen. Of je nu overnacht in een tentje, je eigen meegebrachte festival-camper of een via ons gehuurde tipi tent, de ultieme camping experience ga je krijgen!

Zo kan je barbecuen op onze openbare mastercue’s, beachvolleyballen op het strand, een eitje eten in onze supermarkt en hebben we nog zo’n 1001 andere activiteiten. Maar het allermooiste? Thuis op de camping komen na de waanzinnige festivaldag en gewoon nog even door gaan! Dit jaar krijgt de RGB disco namelijk een primeur op onze campsite. Dat betekent doorgaan tot diep in de nacht, terwijl 3 verschillende DJ’s over 3 verschillende kanalen jou uit je plaat laten gaan!

GEEN ZIN OM EEN TENT OP TE ZETTEN?


Check onze accommodaties op Electric Paradise: huur een Kartent of Festipi voor twee personen, een Festihut voor 4 tot 6 personen, of ga gewoon voor een volledig ingerichte legertent als je met een vriendengroep van 10 tot 20 personen bent. Met een voor aangewezen plek - dichtbij bij de supermarkt, afterparty en badhuis - hoef jij je nergens meer zorgen om te maken.