3-Xspst7JUA
Scroll

Our line-up

Zaterdag

Pendulum

Live
22:00 / 23:00

Onze huisvrienden zijn terug, en hoe! Na vijf lange jaren afwezigheid treedt de herenigde Australische supergroep Pendulum Live full-force aan voor een ongenadig potje keihard op de bass klappen. Are you ready, E3 Strand?

Zondag

Rudimental

DJ SET
21:45 / 23:00

Voel je die liefde? De Britse crossoverbazen van Rudimental mixen drum ‘n’ bass, jungle, deephouse, pop en hardcore rap tot een sensationele monsterbash, waarbij geen voet op de vloer blijft.

Vrijdag

Dr. Lektroluv

Classics set
21:30 / 23:00

De diagnose is binnen. Dr. Lektroluv schrijft je een hoge dosis electro voor. Je zult je snel weer beter voelen, sterker nog, je hebt nog nooit zoveel energie gehad. De groene electrodokter heeft er dan ook nog nooit naast gezeten.

Zondag

Dub FX ft. Mr. Woodnote

16:00 / 17:00

Een moeilijker publiek dan chagrijnige mensen met boodschappentassen is er bijna niet. En toch wist Dub FX ze als straatmuzikant in te pakken, met zijn apparaatje waarmee hij zijn stemgeluid en beatboxen kan ‘loopen’. Met hetzelfde principe, maar met meer ervaring en soms een hele band vermaakt hij nu festivalweides met de dub, techno, house en drum & bass die allemaal uit zijn keel komt.

Zaterdag

Goldfish

18:15 / 19:15

Wat je krijgt als je baanbrekende dance, groovy livejazz en Afrikaanse exotica in een snorrende blender gooit? Tast gerust toe, want GoldFish maakt van elke show een heerlijk zomerfeestje.

Vrijdag

Goose

20:00 / 21:00

Van uitverkochte hallen tot het hoofdpodium van Rock Werchter. De elektrorockband Goose is een grootheid bij onze zuiderburen. En terecht, want het viertal produceert op het podium meer energie dan een kerncentrale. En een stuk schoner ook.

Zondag

Jackmaster

21:30 / 23:00

Tegen iedere dj die zegt breed te draaien, kun je altijd zeggen: maar je bent geen Jackmaster, vriend. Want er is maar één Jackmaster. Eentje die zo ongeveer alles aan elkaar kan draaien zonder dat het raar klinkt. Bijna niemand voelt muziek zo goed aan als het icoon uit Glasgow: op energie, niet op stijl. En dan kan alles.

Zaterdag

Jeff Mills

19:30 / 21:00

Als kernlid van de roemruchte Underground Resistance blies de legendarische Jeff Mills Detroit techno eind jaren tachtig nieuw leven in. Geef deze vingervlugge dj/producer/kunstenaar een paar decks, een drumcomputer en een container platen en hij laat je horen en zien vergaan.

Zondag

Knife Party

19:30 / 21:00

De explosieve shows van Knife Party slaan een diepe krater op de dansvloer. Uit de knettergekke koker van Pendulums Gareth McGrillen en Rob Swire, dus springen gegarandeerd.

Zondag

Mr. Oizo

17:45 / 19:00

Alors, bon. Zo maf als deze klapper vind je ze niet vaak. Het Franse brein achter Flat Eric en Analog Worms Attack is nog even creatief en origineel als achttien jaar geleden met zijn weirde electro. En populair genoeg om Skrillex en Charli XCX op zijn laatste album te krijgen.

Zaterdag

Noisia ‘Outer Edges’

20:00 / 21:00

‘Outer Edges’ is Noisia’s grootste audiovisuele drum ‘n’ bass-event ooit. Licht, geluid, meedogenloze circlepits – met deze furieuze show bewijst dit Groningse trio wat we al jaren weten: aan Noisia kan niemand tippen.

Vrijdag

Ronnie Flex & Deuxperience band

18:30 / 19:30

Alsof Ronnie Flex alleen nog niet goed genoeg is, met al zijn hits, al zijn prijzen, al zijn moves en al zijn fans, neemt hij nu ook nog eens een hele band mee op sleeptouw. Met kunstenaarscollectief Deuxperience Band worden zijn shows nog swingender.

Vrijdag

Rødhåd

19:30 / 21:00

Als zijn carrière een jongensboek zou zijn - en daar lijkt het trouwens sterk op – zou de titel zijn: ‘Rødhåd en de tijdloze techno’. De Berlijnse meester gaat diep, heel diep, en maakt lange nachten heel kort. Graag gezien in Berghain, vroeger in Trouw en ook bekend van Awakenings. En op handen gedragen door veel van zijn bewonderende collega’s.

Vrijdag

Speedy J

21:00 / 23:00

Bij leven een technolegende. Speedy J dendert nog net zo hard voort als zijn nietsontziende technosets. Een groot deel van zijn publiek was nog niet geboren toen hij zijn eerste hit had. Welke leeftijd je ook hebt, je moet in goede conditie zijn om deze held bij te houden.

Vrijdag

Speedy J

21:00 / 23:00

Sinds jaar en dag behoort Rotterdammer Speedy J tot de meest vooruitstrevende technoproducers van Nederland en ver daarbuiten. Zijn nieuwste album Zeitgeber bevestigt die status. Je weet dat hij nu al op een punt zit waar de rest over vijf jaar of later komt.

Zaterdag

Speedy J

18:00 / 19:30

Sinds jaar en dag behoort Rotterdammer Speedy J tot de meest vooruitstrevende technoproducers van Nederland en ver daarbuiten. Zijn nieuwste album Zeitgeber bevestigt die status. Je weet dat hij nu al op een punt zit waar de rest over vijf jaar of later komt.

Zaterdag

Tchami

21:30 / 23:00

Beminde dancegelovigen. Vouw de handen en steek ze daarna in de lucht voor Tchami. De Franse housepredikant is te herkennen aan zijn priesterboord onder zijn baardje. Zo kennen ze hem in Amsterdam waar hij al op TikTak en in AIR stond, of in Ibiza waar hij een graag geziene gast is in Amnesia. En dan hebben we het concept Pardon My French nog niet eens genoemd, als hij optreedt met DJ Snake en Mercer. Tchami brengt je de beste future house die je maar kunt bedenken: diep en dansbaar. Spirituele vragen worden beantwoord met de beste housetracks. Je zonden en je vragen vliegen er zo de deur bij uit.

Zondag

Tiga

20:00 / 21:30

Electrodiva Tiga kun je in het rijtje met Soulwax, Erol Alkan, Boys Noize, Chromeo en LCD Soundsystem plaatsen. Hij kan de hele dansvloer wild krijgen, maar maakt evengoed nummers die je ook ‘s ochtend nog eens opzet.