Weekender

16-17-18 june 2017 E3 Strand, Eersel
Koop tickets

Camping

Aan het prachtige E3 strand in het gras en tussen de groene bomen kun jij jouw camping-plekje claimen. Of je nu overnacht in een tentje, je eigen meegebrachte festival-camper of een via ons gehuurde tipi tent, de ultieme camping experience ga je krijgen!

Zo kan je barbecuen op onze openbare mastercue’s, beachvolleyballen op het strand, een eitje eten in onze supermarkt en hebben we nog zo’n 1001 andere activiteiten. Maar het allermooiste? Thuis op de camping komen na de waanzinnige festivaldag en gewoon nog even door gaan! Dit jaar krijgt de RGB disco namelijk een primeur op onze campsite. Dat betekent doorgaan tot diep in de nacht, terwijl 3 verschillende DJ’s over 3 verschillende kanalen jou uit je plaat laten gaan!

Geen zin om een tent op te zetten?

Check onze accommodaties op Electric Paradise die vanaf zaterdag 18 februari on sale zijn. Huur een Kartent of Festipi voor twee personen, een Festihut voor 4 tot 6 personen, of ga gewoon voor een volledig ingerichte legertent als je met een vriendengroep van 10 tot 20 personen bent. Met een voor aangewezen plek - dichtbij bij de supermarkt, afterparty en badhuis - hoef jij je nergens meer zorgen om te maken.

Lees meer

Blog

Weekender

22 March

Techno playlist

In de sfeer voor WE ARE ELECTRIC Weekender komen kan natuurlijk met onze Spotify playlist, maar de overtreffende trap is onze hagelnieuwe Youtube playlist-serie die we opstarten.

Lees meer
Weekender

10 March

22 nieuwe namen bekend!

 De temperatuur stijgt, de dagen worden langer - hoog tijd om 22 nieuwe namen aan te kondigen voor We Are Electric Weekender!

 

Lees meer
Weekender

09 March

Korsakov + Vunzige Deuntjes + Planet Subcultuur

De komende We Are Electric Weekender 2017 belooft een bijzondere te worden! Maar liefst zeven externe hostings bundelen hun krachten om de tofste line-up neer te zetten op de prachtigste festivallocatie van Nederland.

Lees meer
Weekender

06 March

Korsakov als host op de zaterdag!

Waar Blackout de zondag van WAE Weekender zal voorzien van de betere drum 'n bass, hebben we voor de zaterdag Korsakov weten te strikken als hosting partner!

 

Lees meer
Weekender

24 February

Spotify Playlist

Wil je alvast warmdraaien voor We Are Electric Weekender 2017? Dat kan met onze nieuwe Spotify lijst!

Lees meer
Weekender

20 February

Pendelbussen

Ga jij dit jaar naar We Are Electric Weekender met het openbaar vervoer? Vanuit de Vincent van den Heuvellaan, in de buurt van het centraal station Eindhoven, rijden er pendelbussen naar het festivalterrein.

Lees meer
Weekender

15 February

De eerste namen!

Here we go, de eerste bevestigingen voor We Are Electric Weekender 2017!

Lees meer
Weekender

15 February

Tips van de programmeur

Maurice Spijker is al sinds de eerste editie van WAE nauw betrokken bij het festival. Als onderdeel van de stuurgroep die beslist over alles, maar vooral als hoofdprogrammeur van WE ARE ELECTRIC. Naast WAE boekt Maurice ook de (dance-)programmering van oa Pitch, Lowlands en Down The Rabbit Hole.

Lees meer
Weekender

15 February

Pendulum Live

Onze huisvrienden zijn terug, en hoe! Na vijf lange jaren afwezigheid treedt de herenigde Australische supergroep Pendulum Live full-force aan voor een ongenadig potje keihard op de bass klappen. Are you ready, E3 Strand?

Lees meer
Weekender

15 February

Bevestigd: Knife Party!

De explosieve shows van Knife Party slaan een diepe krater op de dansvloer. Uit de knettergekke koker van Pendulums Gareth McGrillen en Rob Swire, dus springen gegarandeerd.

Lees meer
Weekender

14 February

Alle remmen los met onze hosts!

TOF! Dit jaar hebben we een hoop samenwerkingen met top organisatoren!

Lees meer
Weekender

14 February

Electric Paradise

Direct naar het meer, en op rol-afstand van de supermarkt, afterparty, badhuis en de diverse kampvuurtjes zal ook dit jaar weer Electric Paradise neerstrijken. What's in a name: deze avontuurlijke area met uitzicht over het festivalterrein, is vooral bestemd voor easy going kampeerders die prijs stellen op meer gemak of met een vriendengroep op zoek zijn naar een passende overnachting.

Lees meer
Weekender

14 February

RGB Disco

Men neemt flink wat bakken vol met koptelefoons, 3 verschillende kanalen met 3 verschillende DJ’s en heel veel RGB kleurtjes: Voilà, de hele toffe RBG Disco is born! 

Lees meer
Weekender

13 February

We Are Electric Camping

Vergeet die camping aan de zonovergoten Costa Del Sol, de We Are Electric campsite is namelijk minstens zo mooi! Aan het prachtige E3 strand in het gras en tussen de groene bomen kan jij jouw camping-plekje claimen. Of je nu overnacht in een tentje, je eigen meegebrachte festival-camper of een via ons gehuurde Tipi tent, de ultieme camping experience ga je krijgen.

Lees meer
Weekender

13 February

Een nieuwe merkidentiteit

​Na 3 jaar is We Are Electric uitgegroeid tot een groots festival voor bekend door zijn gewaagde elektronische programmering vol live act en DJ's. Echter is We Are Electric veel meer dan dat. Een herpositionering was op zijn plaats.

Lees meer

Info

Camper/caravan

Net als voorgaande jaren zijn er weer camper/caravan tickets verkrijgbaar. Alleen goedgekeurde campers en caravans mogen de aparte camper/caravan-camping op. Er is helaas geen stroom beschikbaar!

Camping en tickets

De camping zit inbegrepen bij alle Full Weekender combi's! Hier hoef je dus geen extra ticket voor aan te schaffen. Voor de dagtickets is het helaas niet mogelijk om toegang te krijgen tot de camping.

Wil je met de camper of caravan op de aparte campercamping staan? Dat kan, maar hiervoor dien je wel een extra ticket aan te schaffen a €20.

Groepstickets

Vanaf deze editie van WE ARE ELECTRIC WEEKENDER kan je ook groepstickets kopen. Dit betekent dat je met 6 man kaartjes kan kopen voor de prijs van 5. En maak je geen zorgen; Samen kaartjes kopen betekent niet dat je allemaal tegelijk op het festivalterrein moet arriveren. Maar dat is natuurlijk wel zo gezellig.

Personalisatie

Vanaf deze editie van WE ARE ELECTRIC gaan we de tickets personaliseren. Dat betekent dat elk ticket gekoppeld wordt aan een unieke naam en e-mail adres. Op die manier kunnen we voor een eventuele volgende Loyalty actie iedereen bedienen, en proberen we zwarthandel tegen te gaan. Na het bestellen van je e-tickets volgt per e-mail de uitleg hoe de tickets te personaliseren zijn. Dit kan ook in een later stadium.

Heb je nog vragen? Je kan terecht bij .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Openingstijden

De openingstijden van WE ARE ELECTRIC Weekender zullen nog nader gecommuniceerd worden.

Leeftijd

Voor We Are Electric wordt een minimumleeftijd van 18 jaar gehanteerd. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd.

Alle praktische info

Nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Check onze info pagina, waar nog meer staat.

Alle praktische info
Koop tickets

Nieuwsbrief

Don't miss a thing