Blog

Weekender

22 March

Techno playlist

In de sfeer voor WE ARE ELECTRIC Weekender komen kan natuurlijk met onze Spotify playlist, maar de overtreffende trap is onze hagelnieuwe Youtube playlist-serie die we opstarten.

Lees meer
Weekender

10 March

22 nieuwe namen bekend!

 De temperatuur stijgt, de dagen worden langer - hoog tijd om 22 nieuwe namen aan te kondigen voor We Are Electric Weekender!

 

Lees meer
Weekender

09 March

Korsakov + Vunzige Deuntjes + Planet Subcultuur

De komende We Are Electric Weekender 2017 belooft een bijzondere te worden! Maar liefst zeven externe hostings bundelen hun krachten om de tofste line-up neer te zetten op de prachtigste festivallocatie van Nederland.

Lees meer
Weekender

06 March

Korsakov als host op de zaterdag!

Waar Blackout de zondag van WAE Weekender zal voorzien van de betere drum 'n bass, hebben we voor de zaterdag Korsakov weten te strikken als hosting partner!

 

Lees meer
Weekender

24 February

Spotify Playlist

Wil je alvast warmdraaien voor We Are Electric Weekender 2017? Dat kan met onze nieuwe Spotify lijst!

Lees meer
Weekender

20 February

Pendelbussen

Ga jij dit jaar naar We Are Electric Weekender met het openbaar vervoer? Vanuit de Vincent van den Heuvellaan, in de buurt van het centraal station Eindhoven, rijden er pendelbussen naar het festivalterrein.

Lees meer
Weekender

15 February

De eerste namen!

Here we go, de eerste bevestigingen voor We Are Electric Weekender 2017!

Lees meer
Weekender

15 February

Tips van de programmeur

Maurice Spijker is al sinds de eerste editie van WAE nauw betrokken bij het festival. Als onderdeel van de stuurgroep die beslist over alles, maar vooral als hoofdprogrammeur van WE ARE ELECTRIC. Naast WAE boekt Maurice ook de (dance-)programmering van oa Pitch, Lowlands en Down The Rabbit Hole.

Lees meer
Weekender

15 February

Pendulum Live

Onze huisvrienden zijn terug, en hoe! Na vijf lange jaren afwezigheid treedt de herenigde Australische supergroep Pendulum Live full-force aan voor een ongenadig potje keihard op de bass klappen. Are you ready, E3 Strand?

Lees meer
Weekender

15 February

Bevestigd: Knife Party!

De explosieve shows van Knife Party slaan een diepe krater op de dansvloer. Uit de knettergekke koker van Pendulums Gareth McGrillen en Rob Swire, dus springen gegarandeerd.

Lees meer
Weekender

14 February

Alle remmen los met onze hosts!

TOF! Dit jaar hebben we een hoop samenwerkingen met top organisatoren!

Lees meer
Weekender

14 February

Electric Paradise

Direct naar het meer, en op rol-afstand van de supermarkt, afterparty, badhuis en de diverse kampvuurtjes zal ook dit jaar weer Electric Paradise neerstrijken. What's in a name: deze avontuurlijke area met uitzicht over het festivalterrein, is vooral bestemd voor easy going kampeerders die prijs stellen op meer gemak of met een vriendengroep op zoek zijn naar een passende overnachting.

Lees meer
Weekender

14 February

RGB Disco

Men neemt flink wat bakken vol met koptelefoons, 3 verschillende kanalen met 3 verschillende DJ’s en heel veel RGB kleurtjes: Voilà, de hele toffe RBG Disco is born! 

Lees meer
Weekender

13 February

We Are Electric Camping

Vergeet die camping aan de zonovergoten Costa Del Sol, de We Are Electric campsite is namelijk minstens zo mooi! Aan het prachtige E3 strand in het gras en tussen de groene bomen kan jij jouw camping-plekje claimen. Of je nu overnacht in een tentje, je eigen meegebrachte festival-camper of een via ons gehuurde Tipi tent, de ultieme camping experience ga je krijgen.

Lees meer
Weekender

13 February

Een nieuwe merkidentiteit

​Na 3 jaar is We Are Electric uitgegroeid tot een groots festival voor bekend door zijn gewaagde elektronische programmering vol live act en DJ's. Echter is We Are Electric veel meer dan dat. Een herpositionering was op zijn plaats.

Lees meer
WAE Hosting @ Paaspop

29 November

Stardust Eerste Namen!

We zijn nog maar net bekomen van afgelopen WE ARE ELECTRIC in het Klokgebouw, maar zijn nu al volop bezig met de hosting van de Stardust.

Lees meer
Klokgebouw

13 November

Gevonden voorwerpen

Iets verloren? Vanaf maandag liggen alle gevonden voorwerpen bij de receptie van het Klokgebouw. Telefoonnummer is 06-48517826, en de openingstijden zijn van 8:30 tot 17:00 (Ma. t/m Vrij)

Klokgebouw

11 November

We Are ready!

Opbouwvideo? Klikken maarrr!

 

Klokgebouw

11 November

App

Struin Youtube af en je vind bakken vol selfmade WAE aftermovies. Super tof, natuurlijk! Daar doen we maar al te graag wat mee. Daarom hebben we vanaf vandaag de nieuwe app live gezet, inclusief "submit je videobeelden"-functie.

Lees meer
Klokgebouw

10 November

Opbouw!

Genoeg oplettende fans hadden onze Instagram stories gisteren al ontdekt; tof! Volg ons op Instagram (@WAEFestival) en maak de opbouw van dichtbij mee. Voorpret op je beeldscherm!

Klokgebouw

07 November

Stage renders

Are you ready for something cool?! Zaterdag is het al tijd voor We Are Electric - Klokgebouw! Verwacht prachtige stage designs, heftige lichtshows en optredens waar je U tegen zegt. We kregen van onze stage-, decor- en lichtontwerpers de laatste renders door. Tijd voor een sneak peek!

Klokgebouw

26 October

Timetable!

Eindelijk! De timetable voor We Are Electric - Klokgebouw. Succes met jouw persoonlijke planning!

Klik hier voor de timetable!

Klokgebouw

11 October

WE ARE COMPLETE!

Het programma voor WE ARE ELECTRIC Klokgebouw is volledig na de toevoeging van de Losjes Invites stage met o.a. Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. De vierde indoor editie van WE ARE ELECTRIC wordt gehouden in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Regular tickets zijn verkrijgbaar op de ticketpagina.

Lees meer
Klokgebouw

10 October

Nieuwe track Wilkinson!

Wilkinson heeft iets tofs gedropt! Check hieronder ook de embody & acoustic remix. Met zijn genadeloze drum & bass is de Brit Wilkinson de personal trainer van veel danceliefhebbers voor het weekend. Wel eentje die doorgaat tot je tong op je schoenveters hangt. Overal, maar dan ook overal ter wereld. Ga zeker kijken op 12 november in het Klokgebouw! 

Lees meer
Klokgebouw

21 September

Vier verse namen!

Vier verse namen voor We Are Electric - Klokgebouw!

Boys Noize, Wilkinson DJ Set, Murdock & AFRIKABOOMNADA!

Lees meer
Klokgebouw

16 September

Upgrade your WAE!

Eindhoven is dé stad bomvol creatieve jonge mensen, met hotspots op de meest onverwachte plekken. Maak van 12 november vooral een Weekender! We hebben een aantal overnachtingstips op een rijtje gezet: bijvoorbeeld slapen ín het Klokgebouw of in een Tiny House tussen de pop-up ateliers op 10 seconden van het Klokgebouw. Hoe cool is dat!

Lees meer
Klokgebouw

30 August

Feed Me

Voor de drum ’n bass fans is hij bekend als Spor, maar zijn alias Feed Me is bedoeld voor de electro house en dubstep. Deadmau5 en Noisia behoren tot zijn fans, en als je zijn set hoort, sluit je je gelijk bij hen aan. 

Lees meer
Klokgebouw

26 August

Spotify

Hoppa, en de nieuwe Spotify playlist voor WAE Klokgebouw 2016! Hier staan alle acts tot nu toe in, en zal met de laatste namen verder aangevuld worden. Volg de playlist hier! Inclusief een boel collaborations: tussen Chase & Status en Slaves, Pendulum en Liam Howlett (van The Prodigy!), San Holo en Droeloe, en Michael Mayer en Agoria. Enjoy!

Lees meer
Klokgebouw

24 August

Eerste namen!

BOOM! De eerste namen voor We Are Electric Klokgebouw op 12 november!

Chase & Status DJ Set & Rage / Dave Clarke / Pendulum DJ Set & Verse

Feed Me / Michael Mayer & Patrice Baumel / ROD / TroyBoi / Weval

Carlos Valdes / Reza Athar / San Holo / William Djoko

Lees meer
Klokgebouw

23 August

Haal je tokens in de voorverkoop

Nieuw: haal je tokens in de voorverkoop! Per tien munten betaal je €25, wat goedkoper is dan tijdens WE ARE ELECTRIC. Voor €5 kan je er ook een kluisje bij scoren, wat ook goedkoper is dan op de avond zelf. Start je WAE dus goed voorbereid, zonder de hassle. Sweet!

Klokgebouw

30 July

Fresh merchandise

Met onze dikke merchandise lijn ben jij helemaal in de WE ARE ELECTRIC sferen! De laatste collectors items van WAE Weekender zijn inmiddels ook toegevoegd aan onze webshop. 

Lees meer
Klokgebouw

28 July

Regular ON SALE

Alle Early Birds zijn er nu toch echt weer doorheen gevlogen. Regular tickets zijn nu on sale!

Lees meer
Klokgebouw

23 July

Pre-sale started

Yiihaaaaa, we zijn los! De Early Bird kaartverkoop voor WE ARE ELECTRIC op 12 november in het Klokgebouw is BEGONNEN!

Weekender

23 June

Official aftermovie

Awwww yeahhh, it's a wrap! The one & only WAE Weekender aftermovie staat online! 

Lees meer
Weekender

22 June

Daily recaps

De recaps van donderdag (camping), vrijdag en zaterdag staan online - bekijk ze terug en herbeleef elke dag van WAE Weekender 2016!

Lees meer
Weekender

20 June

iLost

Iets verloren tijdens We Are Electric Weekender? Alle gevonden voorwerpen zijn geplaatst op onze iLost pagina!

Weekender

14 June

III

"Work it out", "Rio", en nog 10 andere zomerkrakers. Het langverwachte nieuwe album van Netsky is uit!

Lees meer
Weekender

12 May

WIN EEN OVERNACHTING VOOR 4 PERSONEN!

Facebook actie Lees meer
Weekender

12 April

Festival

What we do Lees meer
Weekender

16 March

Underworld

New headliner! Lees meer

Nieuwsbrief

Don't miss a thing